포스터갤러리

홈 > 연구활동 > 포스터갤러리

국립축산과학원의 대외발표자료를 모아 정보를 제공합니다.

총글수 : 1701 건 , 페이지 수 : 1/171

포스터갤러리 글목록입니다.
년도 부서 제목 첨부
2017 축산물이용과 Quality Characteristics of Gouda Ch.. Quality Characteristics of Gouda Cheese in Different Salt Content pdf파일
2017 축산물이용과 Meat Quality Traits Related to Pala.. Meat Quality Traits Related to Palatability of Thirty Two Sub-Primal Cuts from Hanwoo Carcasses pdf파일
2017 축산물이용과 Isolation and Identification of Spo.. Isolation and Identification of Spore-Forming Bacteria  in Raw Milk pdf파일
2017 축산물이용과 Comparison of Yield, pH, Water Acti.. Comparison of Yield, pH, Water Activity and Microbial Growth of Bottom Round from Hanwoo by Different Dry–aging Condition pdf파일
2017 축산물이용과 Comparison of Physico-chemical Prop.. Comparison of Physico-chemical Property and Storage Stability of Knuckle from Hanwoo by Different Dry–aging Condition pdf파일
2017 축산물이용과 국내 시판 모짜렐라 및 스트링치즈의 일반성분 및 조직감 비교 국내 시판 모짜렐라 및 스트링치즈의 일반성분 및 조직감 비교 pdf파일
2017 축산물이용과 Identification and heat resistance .. Identification and heat resistance evaluation of mesophilic spore-forming bacteria isolated from raw milk pdf파일
2017 축산물이용과 Selection and characterization of a.. Selection and characterization of a starter culture strain for fermentation of agricultural products pdf파일
2017 축산물이용과 Properties of fermented milk added .. Properties of fermented milk added with unripe Rubus coreanus extracts using different extraction methods pdf파일
2017 축산물이용과 Physicochemical properties and sens.. Physicochemical properties and sensory characteristics of Kwark cheese with Bifidobacterium longum KACC 91563 pdf파일
이전페이지로 이동 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

담당자 : 기획조정과 부경선[063-238-7138]  ㅣ  갱신주기 : 변경시